Uudenmaan alueellinen koronakoordinaatioryhmä on pitänyt viime viikon perjantaina 20.11. tiedostustilaisuuden, jossa on julkaistu uusia rajoituksia ja suosituksia koskien pääkaupunkiseutua. Rajoitukset ja suositukset astuivat voimaan maanantaina 23.11.

Lähiopetus jatkuu edelleen olosuhteisiin nähden normaalisti musiikkiopistolla, mutta tiettyjä varotoimia otetaan käyttöön. Jos toivotte etäopetusta, keskustelkaa mahdollisuuksista siihen oman opettajan kanssa.

Musiikkiopistolla otetaan käyttöön maskisuositus, joka koskee kaikkia opettajia, vanhempia, sekä yläasteikäisiä ja tätä vanhempia oppilaita. Oppilaat voivat tarvittaessa hakea kasvomaskin kansliasta. Myös omia kasvomaskeja saa käyttää. Kasvomaskia ei tarvitse käyttää, jos sille on terveydellinen este. Myöskään puhaltajien ja laulajien ei tarvitse käyttää maskia opetustilanteessa.

Koronaepidemian takia tulemme jatkossa taltioimaan ja striimaamaan oppilaiden esityksiä enenevissä määrin. Esitykset eivät tule julkiseen jakoon, vaan kustakin esityksestä lähetetään katselulinkki esiintyvien oppilaiden vanhemmille. Pyydämme teitä tarkistamaan, että oppilaiden kuvaus- ja julkaisuluvat ovat ajan tasalla Eepoksessa.

Tämä ohjeistus on voimassa 13.12. saakka ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan tilanteen mukaan.

Toivomme kaikille rauhallista joulun odotusta.