• Länsi-Helsingin musiikkiopisto toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta! Opetus alkaa loppiaisen jälkeen ensi viikolla 9.1.2023, ja luvassa on kevään mittaan muun muassa Länsi-Helsingin musiikkiopiston, Itä-Helsingin musiikkiopiston ja Helsinki Chamber Orchestran yhteisprojekti, kurssi pianisteille, saksofonisti Joonatan Rautiolan mestarikurssi puhaltajille, Vanhan musiikin viikonloput sekä Suomen Oboe- ja Fagottiseuran tapahtuma. Oppilaiden musisointia kuullaan lisäksi Omat sävellykset -konsertissa, Prinssi ja prinsessa -konsertissa, solistikonsertissa sekä debytanttien konsertissa, jossa esiintyy viime syksynä opintonsa aloittaneita soittajia.
  • Syyskysely keräsi paljon vastauksia – suuret kiitokset kaikille vastanneille! Käymme vastaukset huolella läpi kevätlukukauden aluksi ja kehitämme toimintaamme palautteen pohjalta.
  • Lukukausimaksut keväälle 2023 laskutetaan ensi viikolla (vko 2). Laskujen eräpäivä on 31.1.2023.
  • Löytötavaroita on kertynyt opistolle runsain määrin. Tulkaa valikoimaan joukosta omat hatut, takit ja lapaset! Arvokkaammat tavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan. Lisätietoja saatte opiston toimistosta!


Rehtorin terveiset:

Hei kaikille,
Upean syksyn jälkeen on aika kiittää teitä kaikkia oppilaita ja kotijoukkoja suuresti! Toimintaa oli paljon ja hienoa satoa korjattiin useaan otteeseen pitkin syyskautta, niin opiston omissa konserteissa kuin muualla järjestetyissä konserteissa ja tapahtumissa. Jatkamme nyt keväällä kohti uusia projekteja. Paljon mukavaa on tiedossa!
Vielä loppuun pieni päivitys kiinteistötilanteeseemme, joka oli paljon tapetilla keväällä 2022. Niin se on edelleen; keskustelua kaupungin kanssa on käyty koko syksyn ja edistystä on asiassa tapahtunut. Vielä päätöstä Nuottapolun remontista ei kuitenkaan ole saatu, joten edelleen pyydän, että jos teillä on mahdollisuuksia vaikuttaa päättäjiin (Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta ja Kaupunkiympäristölautakunta) tai muulla tavoin tuoda opiston tärkeys omassa toimintaympäristössänne esille, niin kaikki apu on edelleen tervetullut. Varsinkin näin vaalien alla, voi olla mahdollista vaikuttaa. Asioiden käsittely jatkuu tämän vuoden puolella. Nyt on kuitenkin hyvä hetki rentoutua vielä ennen ensi viikkoa. Oikein hyvää loppulomaa ja menestyksekästä uutta vuotta toivottaen,

Sunniva Fagerlund, rehtori

Uutiskirje tulostettavana pdf-tiedostona