Hyvät Länsi-Helsingin musiikkiopiston oppilaat ja huoltajat,

Lukuvuosi on käynnistynyt hienosti ja talomme on täyttynyt iloisista jälleennäkemisistä, innokkaasta musisoinnista ja toisaalta myös ihmetyksestä ja uuden opettelusta. Opiston toiminta on poikkeusvuosien jälkeen palaamassa tavallisiin uomiinsa, ja jatkossa kaikki opetus toteutetaan lähiopetuksena. Pyydämme kuitenkin kunnioittamaan toisiamme ja jäämään matalalla kynnyksellä kotiin flunssaoireiden tai muun sairastumisen sattuessa kohdalle. Kädet tulisi myös olla pestyinä ennen tunnille saapumista. Epäselvissä tilanteissa voitte ottaa yhteyttä opiston toimistoon tai olla yhteydessä suoraan opettajaanne.

Opistollamme alkavat perinteiset, maanantaisin järjestettävät iltasoitot 5.9.2022 alkaen. Nämä rennot ja monipuoliset tilaisuudet koostuvat oppilaiden esityksistä, ja eri soittimet ovat aina hyvin edustettuina. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi kuulemaan konsertteja syyskuusta alkaen aina maanantaisin klo 19. 

Toivotamme oppilaillemme iloa harjoitteluun ja musiikin tekemiseen! Voitte aina ottaa yhteyttä toimistoon ja pyytää neuvoja – täällä teitä palvelee toimistosihteeri Jukka sekä vahtimestarit Mona ja Ella.

Ystävällisin terveisin,

Toimiston väki